Salgs- og handelsbetingelser

Gebyret giver dig adgang til et fastlagt arrangement/service, som tilbydes af Offshoreenergy.dk. Gebyret skal betales på forhånd.

 

Betaling sker via betalingskort (Dankort, Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro Card) eller bankoverførsel.

 

Returret/annulleringsret

Hvis du har købt adgang til et arrangement/service, har du ret til at annullere bestillingen senest 5 arbejdsdage før arrangementet, og så får du hele beløbet tilbagebetalt. Hvis du annullerer på et senere tidspunkt end dette, betragtes reservationen som bindende, og hele beløbet skal betales Hvis der er angivet andre betingelser ved et specifikt arrangement, er disse betingelser gældende.

 

Politik vedrørende personoplysninger

Hvilke oplysninger bliver registreret

Hvis du bruger Offshoreenergy.dks betalingsmodul vil dit navn, adresse samt din emailadresse blive registreret. Hver gang modulet bruges, registreres det på webhotellets logfil sammen med ip-nummeret. Denne logfil bruges kun til generel statistik og gemmes i højst en måned. Vi gemmer ikke oplysninger i cookies på din computer; vi bruger dem kun til at kunne genkende dig, når du logger ind.

Hvad bruges dine data til

Når du tilmelder dig registreres dine data med det formål at give dig adgang til det arrangement/service, du har reserveret.

Hvem har adgang til dine data

Kun medarbejdere i Offshoreenergy.dk har adgang til dine data.

Dog deler Offshoreenergy.dk deltagers navn og titel med de tilknyttede foredragsholdere og på deltagerlisten, der uddeles til arrangementet.

Dine personlige data gemmes uden at blive krypteret i databasen hos vores webhotel og sendes derefter videre via internettet også uden at blive krypteret.

Alle data vedrørende kreditkort sendes via en sikker, krypteret forbindelse til Freepay (og derefter til PBS), hvor vi ikke har adgang til kortdata.

Hvor længe gemmes dataene

Når du bestiller adgang til et arrangement/service, har vi brug for oplysningerne som dokumentation, indtil betalingen er gennemført, og fristen for klager vedrørende Dankort-betalinger er overskredet. Derefter kan dataene blive arkiveret.

Video- og billedmateriale

Ved deltagelse i Offshoreenergy.dk´s arrangementer tages der billeder og videoer til brug på de sociale medier, i nyhedsbreve og på vores hjemmeside. Billedmateriale fra arrangementer opbevares og arkiveres til fremtidigt brug. Ved brug at portrætbilleder til reklame eller markedsføring indhentes samtykke.

 

Fritagelse for ansvar

Offshoreenergy.dk er ikke ansvarlig for tab, som brugeren måtte lide på grund af afbrydelser eller driftsfejl af enhver art, herunder computervirus. Offshoreenergy.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med tab af data.

 

Sælgerens navn og adresse er:

Offshoreenergy.dk
Kanalen 1
6700 Esbjerg
Danmark

CVR nr. 27171877