Presse

Nyt dronenetværk samler offshore og droneindustrierne

21. november 2017

Offshoreenergy.dk og UAS Denmarks netværksgruppe om droner og offshoreindustrien er godt i luften. Næste møde om droner og offshore fokuserer på droner og data under ’Future Week’.

Dansk Offshore Wind Roadshow i USA i sommeren 2018

3. november 2017

I forlængelse af danske virksomheders stigende interesse i den hurtigvoksende offshore-vindsektor på det nordamerikanske marked gennemfører Eksportrådet i Nordamerika et offshore vindarrangement i sommeren 2018 i samarbejde med Offshoreenergy.dk.

Nyt dansk-tysk offshore-samarbejde med stort potentiale

26. oktober 2017

Synergi på tværs af grænsen og brancher: Offshoreenergy.dk indgår vigtig samarbejdsaftale med tysk energiklynge.

Nyt vindpartnerskab lanceret på årsmøde

13. oktober 2017

Offshore vindindustrien samarbejder om fælles standarder, der skal bidrage til at halvere prisen på vind. Vestas, MHI Vestas og Siemens Gamesa Renewable Energy står bag.

Offshoreindustrien tog fat om fremtiden

12. oktober 2017

DISRUPTION PÅ DAGSORDENEN: Samarbejde og modig innovation er afgørende for en stærk dansk offshoreindustri. Der er masser af muligheder i disruption.

Offshoreklynge samarbejder om billigere havvind

8. oktober 2017

Offshoreenergy.dk samler offshore vindindustrien for at udvikle fælles standarder og løsninger, der vil gøre havmølleparker langt billigere at anlægge og drive. Giganter som Siemens Gamesa Renewable Energy, Vestas og MHI Vestas bakker op om initiativet.

Maersk Oils Ole Hansen er ny næstformand i Offshoreenergy.dk

4. maj 2017

Maersk Oil fastholder sit store engagement i Offshoreenergy.dk; den nationale klyngeorganisation og innovationsnetværk for offshoreindustrien.

Stor økonomisk gevinst ved simplere opkobling af havmøller

4. maj 2017

Siemens-partnerskab har med EUDP-projekt vist et betragteligt potentiale ved en enklere plug-and-play-opkobling af havmøller.

Offshore til kamp for fremtidens faglærte

4. maj 2017

Offshore og den maritime industri sætter målrettet ind på at få flere unge til at vælge en faguddannelse. Bøde til virksomheder bør motivere flere.

Banebrydende samarbejde skal gøre havvind endnu billigere

2. maj 2017

Offshoreenergy.dk samler offshore vindindustrien for at udvikle fælles standarder og nye løsninger, der vil gøre havmølleparker langt billigere. Giganter som Siemens Gamesa Renewable Energy, Vestas og MHI Vestas bakker op om initiativet. 

Dansk offshore olie, gas og vind leverer 28.000 job og 52 mia. kr. i eksportindtægter

7. april 2017

Region Syddanmark har netop kortlagt den danske offshoreindustri, og tallene sætter en tyk streg under, at energiproduktionen fra havet er vigtig for Danmark. 

Den nationale offshoreklynge er stadig et væsentligt indsatsområde for Region Syddanmark

20. december 2016

Region Syddanmark har godkendt en støtte til den fortsatte udvikling af den danske offshorebranche på 23 mio. kroner. Udviklingsaktiviteterne løber fra årsskiftet og frem til 2019.

Sider

Kontaktperson

Sune Falther
Press Contact
+45 61 60 01 80