Presse

Vindindustriens næste store cost-out-gevinst er gennem fælles standarder

7. marts 2018

Samarbejde om fælles standarder skal drive cost-out i vind-industrien. DNV GL og Offshoreenergy.dk indgår strategisk samarbejde for at udarbejde fælles standarder i vind-industrien.

Danmarks bølgevirksomheder samles i Sæby

7. marts 2018

Som journalist kan du møde den samlede danske industri for bølgeenergi, når Partnerskabet for Bølgekraft samles til møde og fremvisning hos Crestwing i Sæby i den 15. marts.

Offshoreenergy.dk flytter ind i House of Offshore Innovation

20. februar 2018

Det første spadestik lurer lige om hjørnet, men der har allerede været så meget rift om de nye kontorpladser i domicilet hos NorSea Group Denmarks nye ’House of Offshore Innovation’, at alt næsten er fyldt op. En af de nye lejere er Offshoreenergy.dk.

Nyt klyngesamarbejde skal fremtidssikre nordisk offshore

2. februar 2018

Et norsk-dansk hackaton for offshorevirksomheder er et af flere tiltag, som Norwegian Energy Partners og Offshoreenergy.dk sætter strøm til i 2018. De to energiklyngers medlemmerne skal samarbejde om innovation og en styrket nordisk energiprofil.

Inspektion i dybden giver længere liv til vindmøllevinger

29. januar 2018

Fælles metode og testteknik øger værdien af garantieftersyn og kan forlænge vindmøllevingers levetid og reducere LCoE betragteligt

Teknologisk synergi mellem vind og oliegas styrker den grønne omstilling

9. januar 2018

DANMARKS NÆSTE OFFSHOREEVENTYR: Samarbejde og teknologisk læring på tværs af offshore vind og olie- og gasindustrien er unikt og en dansk styrkeposition, der sikrer innovation, arbejdspladser og global konkurrencekraft.

15 mio. kr. til grønnere olie- og gasproduktion i Nordsøen

20. december 2017

Brugen af kemikalier i olie- og gasproduktionen skal sænkes markant med innovativ sensorteknologi i et nyt EUDP-projekt. Det sker i et tæt samarbejde mellem Offshoreeneregy.dk, Unisense, en række SMV’er, Aalborg Universitet og flere operatører på dansk sokkel.

Nyt dronenetværk samler offshore og droneindustrierne

21. november 2017

Offshoreenergy.dk og UAS Denmarks netværksgruppe om droner og offshoreindustrien er godt i luften. Næste møde om droner og offshore fokuserer på droner og data under ’Future Week’.

Dansk Offshore Wind Roadshow i USA i sommeren 2018

3. november 2017

I forlængelse af danske virksomheders stigende interesse i den hurtigvoksende offshore-vindsektor på det nordamerikanske marked gennemfører Eksportrådet i Nordamerika et offshore vindarrangement i sommeren 2018 i samarbejde med Offshoreenergy.dk.

Nyt dansk-tysk offshore-samarbejde med stort potentiale

26. oktober 2017

Synergi på tværs af grænsen og brancher: Offshoreenergy.dk indgår vigtig samarbejdsaftale med tysk energiklynge.

Nyt vindpartnerskab lanceret på årsmøde

13. oktober 2017

Offshore vindindustrien samarbejder om fælles standarder, der skal bidrage til at halvere prisen på vind. Vestas, MHI Vestas og Siemens Gamesa Renewable Energy står bag.

Offshoreindustrien tog fat om fremtiden

12. oktober 2017

DISRUPTION PÅ DAGSORDENEN: Samarbejde og modig innovation er afgørende for en stærk dansk offshoreindustri. Der er masser af muligheder i disruption.

Sider

Kontaktperson

Sune Falther
Press Contact
+45 61 60 01 80