Presse

Millioner til Danmarks nye innovationsnetværk for energiproduktion

20. september 2018

Energy Innovation Cluster er Danmarks nye innovationsnetværk med fokus på land- og havenergi. Innovationsnetværket er udvalgt til at sikre Danmarks internationale førerposition indenfor energiproduktion.

Millioner til offshore droner og udtjent havvind

7. september 2018

90 mio. kr.: Den nationale klyngeorganisation Offshoreenergy.dk har sammen med en række toneangivende virksomheder sikret funding til syv nye innovationsprojekter. Pengene skal blandt andet bruges på genanvendelse af havvindmøller og droneleverancer på havet.

Ny energiklynge har opbakning fra industrien

19. juni 2018

Ved årsskiftet samles al innovation til onshore og offshore energiproduktion i et nyt, nationalt innovationsnetværk. Indsatsen vil styrke innovationskraften og forretningen på land og til havs.

Geemits deleøkonomi vinder i offshoreindustrien

11. juni 2018

VINDER: Efter et intensivt vækstprogram for offshorevirksomheder har den deleøkonomiske virksomhed Geemit vundet finalen i Scale-Up Denmark og Next Step Challenges center for Offshore Industri.

Underleverandører ser vækstmuligheder i nyt Energy Innovation Cluster

4. juni 2018

Stærkt netværk: En samlet platform for offshore og onshore energiproduktion vil medføre en række muligheder for øget vækst og innovation. Det fortæller flere små og mellemstore virksomheder fra den danske offshoreindustri.

Siemens Gamesa, Ørsted og TOTAL E&P Danmark støtter ny innovationsplatform

22. maj 2018

ÉN INDUSTRI: Den samlede industri for onshore og offshore energiproduktion styrker samarbejdet om innovation med én fælles platform. Ørsted, Total E&P Danmark og Siemens Gamesa er blandt virksomhederne, der bakker op om det nye innovationsnetværk.

Industri og universiteter skal samarbejde mere

18. maj 2018

KLOGERE OFFSHORE: Fremtidens energiproduktion kræver innovation og et øget samarbejde med universiteterne.

Dansk energiproduktion i fælles jagt på fremtidens innovation

16. maj 2018

INNOVATION BREAK: Luftskibe, forskning og fremtidens kloge energiforsyning venter deltagerne på Offshoreenergy.dk’s årsmøde i Horsens torsdag.

Nyt bredt innovationsnetværk for energiproduktion på vej

15. maj 2018

En række større energivirksomheder har sammen med de vestdanske regioner aftalt at samle kræfterne i en ny national klyngeorganisation for innovation inden for energiproduktion. Arbejdstitlen for den nye organisation er Energy Innovation Cluster.

Coating fra F16-fly skal forlænge levetiden for havvindmøller

1. maj 2018

Gentoo er en ny type overfladebehandling, der kan holde vand og skidt væk fra jagerfly – og nu også fra havvindmøller. Nordic Tech Solutions vil bryde lydmuren til markedet for offshore vind ved at deltage i Scale-Up Offshore 2018.

Esbjergs havnevirksomheder vil erobre nye markeder med fælles task force

24. april 2018

Samarbejde gør stærk: Havnevirksomheder vil øge samarbejdet og udnyttet unikke kompetencer til at hente ny forretning. ”Sammen kan vi så meget, ingen andre kan. Det potentiale skal vi løfte”, siger initiativtager.

MHI Vestas og Siemens Gamesa løfter sammen og sparer millioner

24. april 2018

Den første fælles standard på løft af komponenter i vindindustrien sparer offshore-industrien for millioner. Flere besparelser er i vente igennem mere samarbejde om fælles løsninger på tværs af industrien, vurderer Offshoreenergy.dk.

Sider

Kontaktperson

Sune Falther
Press Contact
+45 61 60 01 80