Presse

Siemens Gamesa, Ørsted og TOTAL E&P Danmark støtter ny innovationsplatform

22. maj 2018

ÉN INDUSTRI: Den samlede industri for onshore og offshore energiproduktion styrker samarbejdet om innovation med én fælles platform. Ørsted, Total E&P Danmark og Siemens Gamesa er blandt virksomhederne, der bakker op om det nye innovationsnetværk.

Industri og universiteter skal samarbejde mere

18. maj 2018

KLOGERE OFFSHORE: Fremtidens energiproduktion kræver innovation og et øget samarbejde med universiteterne.

Dansk energiproduktion i fælles jagt på fremtidens innovation

16. maj 2018

INNOVATION BREAK: Luftskibe, forskning og fremtidens kloge energiforsyning venter deltagerne på Offshoreenergy.dk’s årsmøde i Horsens torsdag.

Nyt bredt innovationsnetværk for energiproduktion på vej

15. maj 2018

En række større energivirksomheder har sammen med de vestdanske regioner aftalt at samle kræfterne i en ny national klyngeorganisation for innovation inden for energiproduktion. Arbejdstitlen for den nye organisation er Energy Innovation Cluster.

Coating fra F16-fly skal forlænge levetiden for havvindmøller

1. maj 2018

Gentoo er en ny type overfladebehandling, der kan holde vand og skidt væk fra jagerfly – og nu også fra havvindmøller. Nordic Tech Solutions vil bryde lydmuren til markedet for offshore vind ved at deltage i Scale-Up Offshore 2018.

Esbjergs havnevirksomheder vil erobre nye markeder med fælles task force

24. april 2018

Samarbejde gør stærk: Havnevirksomheder vil øge samarbejdet og udnyttet unikke kompetencer til at hente ny forretning. ”Sammen kan vi så meget, ingen andre kan. Det potentiale skal vi løfte”, siger initiativtager.

MHI Vestas og Siemens Gamesa løfter sammen og sparer millioner

24. april 2018

Den første fælles standard på løft af komponenter i vindindustrien sparer offshore-industrien for millioner. Flere besparelser er i vente igennem mere samarbejde om fælles løsninger på tværs af industrien, vurderer Offshoreenergy.dk.

Løftesamarbejde er ’et kvantespring’ for underleverandørerne

24. april 2018

Fælles standarder på løft øger både sikkerhed og effektivitet betragteligt og går direkte på bundlinjen. Det vurderer Jutlandia, som laster skibe til vindindustrien.

Vindindustriens næste store cost-out-gevinst er gennem fælles standarder

7. marts 2018

Samarbejde om fælles standarder skal drive cost-out i vind-industrien. DNV GL og Offshoreenergy.dk indgår strategisk samarbejde for at udarbejde fælles standarder i vind-industrien.

Danmarks bølgevirksomheder samles i Sæby

7. marts 2018

Som journalist kan du møde den samlede danske industri for bølgeenergi, når Partnerskabet for Bølgekraft samles til møde og fremvisning hos Crestwing i Sæby i den 15. marts.

Offshoreenergy.dk flytter ind i House of Offshore Innovation

20. februar 2018

Det første spadestik lurer lige om hjørnet, men der har allerede været så meget rift om de nye kontorpladser i domicilet hos NorSea Group Denmarks nye ’House of Offshore Innovation’, at alt næsten er fyldt op. En af de nye lejere er Offshoreenergy.dk.

Nyt klyngesamarbejde skal fremtidssikre nordisk offshore

2. februar 2018

Et norsk-dansk hackaton for offshorevirksomheder er et af flere tiltag, som Norwegian Energy Partners og Offshoreenergy.dk sætter strøm til i 2018. De to energiklyngers medlemmerne skal samarbejde om innovation og en styrket nordisk energiprofil.

Sider

Kontaktperson

Sune Falther
Press Contact
+45 61 60 01 80