US Offshore Wind Roadshow

2018-06-04 - 2018-06-08

Offshoreenergy.dk og Danmarks eksportråd i Nordamerika arrangerer et 3 dages roadshow på den amerikanske østkyst om offshore vind i Juni 2018 for danske virksomheder.

Dette bliver afholdt 4-6 juni og starter i New York og slutter i Boston, hvilket også muliggør deltagelse i ”US Offshore Wind Conference & Exhibition” 7-8 juni i Boston for de virksomheder der måtte ønske dette.

Roadshow for offshore vind i USA – vil du med? 

Få indblik i USA’s spirende marked for offshore vind, når Danmarks eksportråd i Nordamerika og Offshoreenergy.dk inviterer virksomheder på roadshow i juni 2018.

Fra den 4. til den 6. juni kan danske virksomheder møde den nordamerikanske branche for offshore vind face-to-face.

Danmarks eksportråd i Nordamerika arrangerer i samarbejde med Offshoreenergy.dk en tur til USA’s østkyst, hvor du kan styrke kontakten til kunder og leverandører i det nordamerikanske marked, der er i massiv vækst.

Med en projektpipeline på 24 GW i Atlanterhavet og Den Mexicanske Golf – og med stater som New York, Massachusetts og New Jersey som frontløbere indenfor offshore vind – er turen i juni en oplagt mulighed for dig, der vil tættere på de amerikanske udviklere, produktionsvirksomheder og offentlige myndigheder.

Besøg i N.Y og Boston
Det overordnede program for turen er allerede på plads. Over tre dage i New York og Boston besøger vi blandt andre NYSERDA, Deep Water Wind, Vineyard Wind, COP, Ørsted, Siemens Gamesa og GE Renewables. På turen får du også mulighed for at speed date og netværke med amerikanske branchefolk, der kan matche din virksomheds kompetencer med den efterspørgsel, der p.t. er i USA indenfor offshore vind.

Se program for U.S Offshore Wind Roadshow og praktiske oplysninger

Hvis din virksomhed vil med på turen til USA eller har yderligere spørgsmål, så kontakt:

Tim Villadsen, senior project manager i Offshoreenergy.dk: +45 29 77 79 02 / tvm@offshoreenergy.dk

 

 

 

Kontaktperson

Tim Villadsen
Senior Project Manager, International Projects
+45 29 77 79 02
Event Dato: 
2018-06-04
Offshore innovation for 66 mio. kroner
10. april 2018- af Glenda Napier, CEO
CRIF-værdi: Offshoreenergy.dk har over det seneste år hentet over 60 mio.
Seneste nyt