Forum for Offshore Droner

30/11/2017 - 12:00 - 15:00

Vær med til at skabe rammerne for den offshore anvendelse af droner nu og i fremtiden.

Forum for Offshore Droner har til formål at få klarlagt branchernes forretningsmæssige snitflader, teknologiske behov og muligheder for innovation. 

På dette netværksmøde samler vi medlemmer fra både UAS Denmark, InfinIT og Offshoreenergy.dk til en eftermiddag med fokus på data og digitalisering. Vi har inviterer tre specialister på området til oplæg og en snak  og derudover vil en store dansk offshorevirksomhed stille en udfordring, som vi skal søge løsning på. 

Mødet ligger i forbindelse med FutureWeek, hvor de danske klyngeorganisationer og innovationsnetværk har dedikeret uge 48 til arrangementer overalt i landet for at vise bud på fremtidens udvikling og eksempler på klyngernes arbejde med at udvikle og løfte dansk erhvervsliv:

Forum for Offshore Droner får på Aalborg mødet besøg af:

  • Professor ved Aalborg Universitet og medstifter af Reseiwe Petar Popovski, som bl.a. vil fortælle om etableringen af sikre kommunikationslinks ved lange droneflyvninger
  • Stifter af Scopito Ken Falk som vil fremvise Scopitos cloudbaserede-platform til nem lagring, analyse og deling af inspektionsdata indsamlet vha. droner
  • Vladimir Fedorov og Sylvester Nielsen fra EasyInspect vil introducere virksomhedens Inspection Cloud til data management, analyse og udarbejdelse af inspektionsrapporter vha. data indsamlet med droner. 

Og så bliver der også tid til netværk og en rundvisning i Aalborg Universitets droneproduktionsmiljøer.

Seneste tilmelding er d. 29. november 2017.

 

Samarbejdspartnere

 

               

 

 

Kontaktperson

Henrik Böhmer
Project Manager
+45 42 14 91 76

Tilmeld

Seneste tilmelding: 29/11 - 2017

Adresse: 
Fibigerstræde 10, 9220 Aalborg, Danmark, lokale 0-07
Event Dato: 
Torsdag, 30 november, 2017 - 12:00
Nyt dronenetværk samler offshore og droneindustrierne
22. november 2017- af Glenda Napier, CEO
Offshoreenergy.dk og UAS Denmarks netværksgruppe om droner og offshoreindustrien er godt i luften.
Seneste nyt