DIGITAL ENERGY 1.0 // Nye teknologier og muligheder

2019-04-11

Få et forspring til fremtidens innovation. 

Offshoreenergy.dk og InfinIT inviterer til nyt Innovationsforum med fokus på nye teknologier og deres anvendelsesmuligheder indenfor digitalisering i industrien for energiproduktion.

NYE TEKNOLOGIER OG MULIGHEDER (FORUM 2)

Her har vi identificeret konkrete teknologier, der bliver centrale for offshorebranchen. Vi kortlægger industriens muligheder med dybdegående oplæg og demoer af de udvalgte teknologier, og ser på hvordan danske virksomheder kan omsætte de teknologiske muligheder til konkret innovation.

 

HVEM KAN DELTAGE ?

Digital ENERGY 1.0 er for alle, der ser muligheder i digitalisering indenfor energiprodultion. Du kan fx arbejde med forretningsudvikling, dataanalyse, IT sikkerhed, kunstig intelligens, business intelligence etc. Det vigtigste er at du har kompetencer til at løfte industriens udfordringer igennem ny innovation.

 

HVAD ER AMBITIONEN ?

Det nye Innovationsforum er en startbane til nye potentielle innovationsprojekter. Projekterne er baseret på vores anerkendte CRIF-MODEL©, hvor problemejere og -løsere fra industrien i fællesskab reducerer omkostninger gennem innovation. Det er vores mål, at du bliver en del af et potentielt innovationsprojekt i forlængelse af din deltagelse i Digital Energy 1.0.

 

HVORFOR SKAL DU DELTAGE ?

Offshoreenergy.dk og Infinit samler industriens relevante virksomheder og videnaktører i et Innovationsforum for digitalisering. Igennem aktiv deltagelse styrker du dine muligheder for at præge udviklingen af nye innovationsprojekter og samarbejder.  

 

TILMELDING

  • Gratis deltagelse for medlemmer af Offshoreenergy.dk og InfinIT
  • Pris for ikke-medlemmer er 3.750 kr. for alle arrangementer.
  • 3 arrangementer om året af 4 timers varighed
  • Arrangementerne bliver afholdt hos medlemmer af Offshorenergy.dk og InfinIT.

 

 

Kontaktperson

Thomas Vohs-Ahlers
Project Manager
+45 53 89 20 50
Event dato: 
2019-04-11

Vi glæder os til Energy Innovation Cluster!
14. december 2018
Den 1.
Seneste nyt