B2B Speedhack om droner på årets robotmesse

2018-09-11 10:00 - 16:00

FIND DIT NÆSTE UDVIKLINGSPROJEKT ELLER FORRETNINGSPARTNER PÅ ROBOT- OG DRONEMESSE I SEPTEMBER

D. 11. september afholder Offshoreenergy.dk og UAS Denmark matchmaking for det fælles initiativ: ”Innovationsforum for Offshore Droner”.

Her kan offshore- og dronevirksomheder finde deres næste samarbejdspartner, når begge brancher har mulighed for at booke hinanden til forretnings- og idémøder og bliver klogere på hinandens brancher, behov og muligheder. 

B2B - SPEED HACK

Matchmakingmøder handler som oftest om at skabe forretning, men når Offshoreenergy.dk og UAS Denmark afholder matchmaking ved R-18 – så skal møderne også bruges til at finde fremtidens innovative løsninger. Under dette event, kan du booke møder á 20 minutters varighed med de øvrige deltagere og du har mulighed for at holde op til 18 møder på én dag. 

Deltagerne opfordres derfor til at ”speed hacke” hinanden og finde ud af:

  • Hvad kan l levere i dag og i fremtiden (software, hardware, services etc.)?
  • Hvilke ydelser vil innovere samspillet mellem offshore- og dronebranchen?
  • Hvilke tiltag efterspørges af offshoreindustrien?
  • Er der fælles projektmuligheder?
  • Er der forretningsmuligheder i dag eller i fremtiden?

Du bør tilmelde dig hvis:

  • Du arbejder i enten offshore- eller dronebranchen
  • Du ønsker at udvide dine forretningsmuligheder
  • Du vil bidrage til at ny ideer og teknologi identificeres
  • Du ønsker at bidrage til og deltage i fremtidige udviklingsprojekter

MATCHMAKING PÅ ROBOT- OG DRONEMESSE

Matchmakingen foregår på Robot- og dronemessen R-18, der i dagene 11.-13. september afholdes i Odense Congress Center, hvor producenter, integratorer, startups, investorer, indkøbere og beslutningstagere sætter hinanden stævne i et forum af nyheder, vidensformidling, inspiration og networking. Det er gratis at deltage på R-18 såvel som vores B2B Speedhack. 

ANDRE AKTIVITETER D. 11. SEPTEMBER

Elektronikmessen E-18

R-18 afvikles samtidig med den store Elektronikmesse – E-18, der i 2016 blev besøgt af 3600 aktører. Deltagelse ved R-18 messen giver dermed en ekstra mulighed for at få kontakt til helt nye forretningspartnere og kundesegmenter i elektronikbranchen.

Eksportrådets - Eksportdag

Foruden den gratis adgang til E-18 og R-18’s mange konferencespor og udstillingsvirksomheder, afholder Eksportrådet, deres årlige ”Eksportdag”, med en åben eksportkonference, samt muligheden for at få global markedsindsigt fra de danske eksportrådgivere, der til lejligheden er hjemkaldt.

OM INNOVATIONSFORUM FOR OFFSHORE DRONER

Formålet med Innovationsforum for Offshore Droner er at identificere udfordringer for fremtidigt samarbejde mellem offshore- og dronebranchen med henblik på at få skabt værdi for de deltagende parter. Kort sagt få identificeret, hvor dronerne kan bidrage og skabe værdi i offshoreindustrien.

 

Kontaktperson

Henrik Böhmer
Project Manager
+45 42 14 91 76

Du kan tilmelde dig eventet ved at klikke "tilmeld" herunder. D. 10/8 åbner vi for mødebooking, så alle tilmeldte kan booke møder med hinanden på samme tid.

Indtil da, kan du overveje, hvad du og din virksomhed kan bidrage med og hvad I søger efter. Vi giver dig besked, når vi åbner for mødebooking.

Lokation: 
Odense Congress Center (workshopområdet ved UAS Denmark's stand)
Adresse: 
Ørbækvej 350, 5220 Odense, Danmark
Event Dato: 
2018-09-11 10:00

Folkemødet 2018: Derfor er Kriegers Flak en vigtig opgave for Rønne Havn
20. juni 2018
Offshoreenergy.dk fangede Rønne Havn og Vattenfall på Folkemødet 2018 til en snak om, at Rønne Havn netop er blevet u
Seneste nyt