Gå-hjem-møde: Standardkontrakter er ikke altid standard

Kom til gå-hjem-møde hos Kromann Reumert i Århus og hør om offshorebranchens kontraktvilkår og de ansvarsforhold, der bør reguleres.

20 June 2017 - 20 June 2017

Det kan være fatalt ikke at kende forskel på de standardkontrakter, der anvendes i offshoreindustrien. For selv om der er standardiserede elementer, så er forskellene væsentlige. Hver kontrakttype har fordele og ulemper, som er meget vigtige at kende.

FIDIC-kontrakterne er eksempler på standardkontrakter, som ofte anvendes i offshorebranchen, og netop disse kontrakter bliver ændret lige om lidt.
Der anvendes også andre væsentligt forskellige standardkontrakter i offshoreindustrien, ligesom der arbejdes med specialudviklede standardvilkår.

Bliv klogere på forskellene og hør mere om, hvad der er bedst at bruge og hvilke ændringer man bør overveje, når Jan Hvarre, Matilde Juul og Tine Fomsgaard fra Kromann Reumert vil give et overblik over en række typiske standardkontrakter og kontraktforhold:

  • Hvad er forskellene, og hvad er bedst at bruge, når man er henholdsvis offshorekunde eller offshoreleverandør?
  • Forventede ændringer i de nye FIDIC standardkontrakter
  • Udvalgte faldgruber i offshore kontraktforhold
    – herunder ansvarsbegrænsninger og andre ansvarsforhold under de særlige omstændigheder det indebærer at arbejde offshore

Hvis du som leverandør ikke er opmærksom på faldgruberne og ikke tager de nødvendige forholdsregler inden du underskriver en kontrakt, kan det få alvorlige konsekvenser.

Download flyer

Terms

Sted:
Kromann Reumert Advokatfirma
Rådhuspladsen 3
DK-8000 Århus C

 

Tid:
Den 20. juni kl. 14.00 – 16.00
Gratis adgang!

 

Tilmelding er nødvendigt.
Begrænset antal pladser
(No show fee kr. 500 ekskl. moms)

 

Kontaktperson
Projektassistent Mona Madsen
Email: mm@offshoreenergy.dk
Tlf.: 42 14 91 61

Signup closed

It is no longer possible to signup for this event